Gå till innehåll
Nybro Skidklubb
Nybro Skidklubb

MEDLEMSKAP

Vill du bli medlem i Nybro Ski?

Gammal eller ung, motionär eller elit, aktiv eller stödjande - alla har plats som medlemmar i Nybro Ski. Vi hoppas att även du vill bli medlem i Nybro Ski.

Avgift för medlemsskap och åkkort

Medlemsavgifter inklusive årskort på spåren i Svartbäcksmåla är:

Ungdom t o m 20 år

250 kr

Vuxen

800 kr

Familj

1200 kr

Dagkort

80 kr

Säsongskort

700 kr

Veteran fr.o.m. 75 år

100 kr

Stödjande medlem utan åkkort

100 kr (eller valfritt belopp däröver)

OBS! Ska man representera Nybro Ski i något lopp t.ex. under Vasaloppsveckan så kan man inte vara stödmedlem.


Klubben har brutet räkenskapsår som börjar 1 aug. Det passar bäst för mitt i vintersäsongen kommer ju annars årsskiftet. Årsmötet brukar vara någon gång i början av september. Medlemsavgift gäller från inbetalningen fram till nästa sommar.

OBS! Åkkort för sponsorer eller övriga innebär inte medlemsskap.

Bli medlem - fyll själv i dina uppgifter

Det enklaste och snabbaste sättet är att du själv fyller i dina/familjens uppgifter på nästa sida Öppnas i nytt fönster. och betalar in avgiften till klubbens Bankgiro 897-2101.

Var noga med att märka inbetalningen med "Medlemsavgift för ...".

Vi behöver ditt namn, adress, födelsedatum samt de fyra sista siffrorna (d v s hela personnumret), telefonnummer, mobilnummer och e-postadress.

Medlemskorten/åkkorten skickas ut till respektive medlem från mitten av november.

Åkkort till Svartbäcksmålas skidspår

Som medlem har du säsongskort för skidspåren i Svartbäcksmåla och kan åka utan att betala mer. Om du däremot inte är medlem kan du antingen köpa säsongskort eller betala spåravgift Länk till annan webbplats. varje gång du åker skidor i Svartbäcksmåla.

Familjemedlemsskap

Om hela familjen ska bli medlemmar - ge klubben uppgifter om var och en - annars får ni inte alla åkkort eller kan logga in på hemsidan.

OBS! Man kan inte ingå i familjemedlemsskap om man är barn över 20 år eller skriven på en annan adress.

Övrig information gällande medlemsskap:

Vi skickar inte ut någon särskild blankett för inbetalning av medlemsavgifter, utan vi räknar med att denna information samt våran medlemsfolder som kommer ut i slutet av sommaren skall täcka evetuella frågetecken. Betalningen skall vara oss tillhanda senast 30 November.

För er medlemmar är det viktigt att veta att det endast när medlemsavgiften är betald som ni omfattas av den försäkring som Riksidrottsförbundet/Skidförbundet har tecknat, och som är ett mycket bra komplement till eventuellt egna försäkringar. Vi vill också påminna om det kontobyte vi gjort. Nytt Bankgiro nummer 897-2101.

För vidare information, vänligen kontakta medlemsansvarig

Länk till annan webbplats.

Personnummer i klubbens medlemsregister

Om du ska åka något lopp i vasaloppsveckan måste vi också ha hela personnumret för anmälan (olycksfallsförsäkring mm). I det nya system som hela idrotts-sverige nu håller på att anpassa sig till kommer medlemsregister att samköras med postens adressregister och ev adressändringar kommer till klubben automatiskt. Detta kräver också att vi har hela personnumret. Det är inget som vi i klubben har bestämt utan "fått på köpet" när vi nu bytt hemsida och administrativt system

Publicerad: 2022-08-25

Senast uppdaterad: 2024-05-22

Författare: Henrik Andersson

Besöksadress

Svartbäcksmåla 305
382 34 Nybro

Postadress

Nybro Skidklubb
c/o Thommy Eventorn
Östra Bondetorp 542
382 93 Nybro

Kontakta oss

0706-496 920
info@nybroskidklubb.se