Gå till innehåll
Nybro Skidklubb
Nybro Skidklubb

Vasaloppet

En bild


Resa till Vasaloppet


Nu är anmälningen till nästa års resa öppen.


 


Vasaloppsresa

På nytt ordnar vi en resa till Vasaloppet, resa upp fredag från Kalmar ca 06:00, hemresa måndags morgon klockan 07:00 hemma ca 18. Vi kommer att bo i området kring Lindvallen två nätter. Skidspår finns i anslutning till skidbackarna och där är det även belyst för den som vill åka redan på fredagen. Under lördagen kommer vi att ordna transport till Berga by för insupa de senaste råden vad gäller vallatips, och för de som behöver inhandla vallor kan göra detta. Vasaloppet på söndagen. Efter en natt i Mora äter vi frukost i Rättvik och åker sen hem. Ett mycket uppskattat upplägg som vi har kört flera år.


Anmäl er till Vasaloppet själva

Startplats ordnar varje åkare på egen hand. Har du ingen plats så håll koll på klubbens hemsida eller andra ställen där du kan köpa i andra hand. Köper du i andra hand så kan man göra namnbyte samt seedning där vi hämtar nummerlapparna.-(falska platser finns så var noga med att kolla så att platsen är äkta).


Ort / klubb.


Låt det inte bara stå orten Nybro, Kalmar, Smedby e t c utan ange Nybro Ski i samband med att du anmäler dig. Detta gäller Kortvasa, HalvVasa, TjejVasa, Öppet spår mm.


Det är viktigt för att vi ska få publicitet och visa på hur stor klubb vi faktiskt är.Hämta nummerlappar

Gör vi när vi kommer fram till Berga by och startområdet på fredagen.

Anmälningar till klubbens resa med boende & buss

Först till kvarn gäller för antalet resenärer, jag meddelar när det blir fullt.

Vi satsar på att vi får in 55 personer så tveka inte att anmäla er.

De 55 första i anmälningsformuläret har plats. Efter anmälan och när vi ser att bussen kommer att bli full, skickas en faktura till respektive deltagare. Minsta antal delgare kommer att vara ca 40 personer, detta för att prislappen ska hållas på en rimlig nivå.

All försäljning av platser i bussen sker genom klubben. Föreningens löpare som tävlar för Nybro SKI har förtur till buss och boende. Kontakta Magnus Sivertsson för försäljning.

Klubbens resor arrangeras till i princip självkostnadspris. Vi har alltså inget syfte att göra profit på våra resor. För att detta skall vara möjligt är anmälan bindande och återbetalning vid sjukdom eller andra förhinder görs ej. Vid förhinder kan den anmälda deltagaren sälja sin plats vidare eller söka ersättning hos sitt personliga försäkringsbolag.

Pris för resa, logi samt angivna måltider, angivet pris är i dagsläget inte klart då detta är en föranmälan. Vi kommer att se hur många som vill åka med, därefter ta beslut på om resan kan genomföras.

  • 4-6000:- Medlemspris
  • 6-8000:- Icke Medlem

Kontaktperson

Undrar du om nått angående Vasaloppet maila resor@nybroskidklubb.se eller fråga någon i klubben som åkt tidigare

Publicerad: 2022-08-24

Senast uppdaterad: 2024-06-17

Författare: Henrik Andersson

Besöksadress

Svartbäcksmåla 305
382 34 Nybro

Postadress

Nybro Skidklubb
c/o Thommy Eventorn
Östra Bondetorp 542
382 93 Nybro

Kontakta oss

0706-496 920
info@nybroskidklubb.se