Hoppa till sidans innehåll

Träningshelg med övernattning


Ungdomsgruppen har genomfört en träningshelg med övernattning från fredag 11/11 kl 18:00 till lördag 12/11 kl 14:30. Vi var ett härligt gäng på 25 ungdomar, 4 ledare och ett antal föräldrar.

Vi startade fredagen kl 18:00 med ett träningspass då vi körde både rullskidor och barmarksträning. Efter att ha duschat och gjort i ordning våra sovplatser i värmestugan så var det dags för mat. Det bjöds på Tacos, vilket smakade gott efter träningspasset. När det senare blev dags för att sova så var vi ca 30 personer som faktiskt fick plats allihop.

Lördagen började med frukost så klart, innan dagens första träningspass kl 09:00. Det var lite extra spännande eftersom klubben hade sparat snö från förra säsongen och hade kört ut en en liten slinga på drygt 100 meter så att vi skulle kunna åka skidor på riktig snö. Vi delade in oss i tre grupper där två st fick åka rullskidor och en grupp fick åka skateskidor på snön. Sedan turades vi om så att alla fick åka på snön.

Här ser vi närmast Noah som kämpar på med storasyster Filippa strax bakom.

20111112-Noah

 

Efter träningen så åt vi lunch som bestod av spagetti och köttfärssås. Efter lite vila så körde vi det sista träningspasset kl 12:45. Även detta pass varierade vi mellan att åka rullskidor och att åka skateskidor på snö. Träningslägret avslutades därefter och alla var nog lite sega och trötta i både huvud och ben.

Allting fungerade mycket bra och jag hoppas att alla hade kul och trevligt. Jag vill också passa på att säga att vi har fantastiskt duktiga ungdomar som är med och tränar med oss i klubben.

Ett stort tack till alla föräldrar som hjälpte till med mat och annat! Det var till stor hjälp för att vi skulle få en trevlig helg tillsammans.

Jag vill också självklart tacka alla ungdomar för att ni har varit så duktiga och gjort denna helgen lyckad!

 

Tack för mig!
Ulf Liljebjörn
Ungdomsledare i Nybro Ski

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:38 Skribent: Ulf Liljebjörn

Postadress:
Nybro Skidklubb - Skidor
Svartbäcksmåla, Box 220
38223 Nybro

Kontakt:
Tel: 0706496920
E-post: This is a mailto link

Se all info