Hoppa till sidans innehåll

Vasaloppet 2023


Resa till Vasaloppet 2023

Nu är anmälningen till nästa års resa öppen. 

OBS! Nybro Skis Webshop är nedlagd. Efter din anmälan kommer du att bli fakturerad genom klubbens medlemsregister i IdrottOnline. Är du ny medlem så lös ditt medlemsskap snarast. 

Huvudansvariga för Nybro SKI:s Vasaloppsresa är Magnus Sivertsson. Förra året blev resan full ganska tidigt så anmäl dig i tid. När platserna är slut bildas en kölista. Om du inte får svar att du är i kön så har du fått en plats. Kölistan betas sedan av i turordning. 

Vi hoppas att 2023 års blir lika uppskattad som alltid. 

Magnus

Vasaloppsresa

På nytt ordnar vi en resa till Vasaloppet, resa upp fredag från Kalmar ca 06:00, hemresa måndags morgon klockan 07:00 hemma ca 18. Vi kommer att bo i Lindvallen två nätter. Skidspår finns i anslutning till skidbackarna och där är det även belyst för den som vill åka redan på fredagen. Under lördagen kommer vi att ordna transport till Berga by för insupa de senaste råden vad gäller vallatips, och för de som behöver inhandla vallor kan göra detta. Vasaloppet på söndagen. Efter en natt i Mora äter vi frukost i Rättvik och åker sen hem. Ett mycket uppskattat upplägg som vi har kört flera år.

Se upplägg vasaloppsresan här!

Anmäl er till Vasaloppet själva

Startplats ordnar varje åkare på egen hand. Har du ingen plats så håll koll på klubbens hemsida eller andra ställen där du kan köpa i andra hand. Köper du i andra hand så kostar ett namnbyte 200:-(falska platser finns så var noga med att kolla så att platsen är äkta). TIPS! Betala inte överpriser, platser finns för några 100-lappar dagarna innan om man har is i magen och väntar.

 

Ort / klubb.

Låt det inte bara stå orten Nybro, Kalmar, Smedby e t c utan ange Nybro Ski i samband med att du anmäler dig. Detta gäller Kortvasa, HalvVasa, TjejVasa, Öppet spår mm.

Det är viktigt för att vi ska få publicitet och visa på hur stor klubb vi faktiskt är.

 

Hämta nummerlappar

Välj rätt plats för att hämta nummerlapp när du anmäler dig!

Sälen - för er som ska vara med i Vasaloppet och följa med i bussen.

Anmälningar till klubbens resa med boende & buss

Först till kvarn gäller för antalet resenärer, jag meddelar när det blir fullt.

I år finns 55 platser.

De 55 första i anmälningsformuläret har plats. Efter anmälan så skickas en faktura till respektive deltagare. Betalningen måste sedan vara Nybro Ski tillhanda inom angiven tid på fakturan. Om vi saknar betalning skickas en påminnelse. 

TILL ANMÄLNINGSFORMULÄRET

All försäljning av platser sker genom klubben. Föreningens löpare som tävlar för Nybro SKI har förtur till buss och boende.

Klubbens resor arrangeras till i princip självkostnadspris. Vi har alltså inget syfte att göra profit på våra resor. För att detta skall vara möjligt är anmälan bindande och återbetalning vid sjukdom eller andra förhinder görs ej. Vid förhinder kan den anmälda deltagaren sälja sin plats vidare eller söka ersättning hos sitt personliga försäkringsbolag.

Pris för resa, logi samt angivna måltider

  • 3850:- Medlem
  • 4850:- För icke medlem     

Kontaktperson

Undrar du om nått angående Vasaloppet maila This is a mailto link eller fråga någon i klubben som åkt tidigare

Uppdaterad: 04 AUG 2022 10:13 Skribent: Magnus Sivertsson

Vi utbildar och utvecklar vår förening tillsammans med:

RF-SISU Småland


Huvudsponsor för Nybro ski:

Nybro energi 1

Materialsponsor för Nybro Ski:

Logga Pölder Sport

 

Väderstation Nybro 

Väderprognos för Nybro

www.swixschool.com 

 

Besöksräknare unika besök

Postadress:
Nybro Skidklubb - Skidor
Svartbäcksmåla, Box 220
38223 Nybro

Kontakt:
Tel: 0706496920
E-post: info@nybroskidklubb....

Se all info