Hoppa till sidans innehåll

Kreta 2018


HÄNG MED OSS PÅ TRÄNINGSRESA I HÖST!

Den 29.e september åker vi tillsammans ner till Kreta för att sola, bada, äta gott, umgås och så klart träna i massor! Vi bor direkt vid stranden på Apollo Sports femstjärniga hotell ”Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis”, självklart med All Inclusive för att undvika otrevliga blodsockerfall.

Förutom Open Water simning i det klara vattnet direkt utanför hotellet så är utbudet av träningsmöjligheter stort! Gym både inne och ute, tennisbanor, gruppass, utmanande rutter i varierande längd för både löpning och cykel i storslagen natur.

Fokus för några av oss kommer att ligga på rullskidor, här kommer Lasse att vara en stor tillgång och behjälplig för den som önskar finslipa sin teknik! För att underlätta rullskidåkningen tillhandahåller klubben en minibuss under hela veckan, för att se till att vi alla tryggt och säkert kommer tillbaka ner från de långa utmanande stigningarna.

För att maximera träningen så kommer Tomas ”Vitargo” Gustavsson se till så att dunkarna med Vitargo Electrolyte är välfyllda under hela resan, med andra ord så kan det inte bli mer ”All Inclusive” än vad denna resa erbjuder!!!!

Nu är vi sent ute så först till kvarn till de platser som finns kvar gäller! Under rubriken erbjudande finner ni en rabattkod som ger er 1000 kronor rabatt per bokning, när ni sedan bokat så meddelar ni Micke via This is a mailto link ert bokningsnummer så kommer detta att förmedlas till Apollo som då rabatterar resan med ytterligare 1000 kronor per person för er som bokar innan den 31 maj.

Här bokar du:

https://www.apollo.se/resor/europa/grekland/kreta/kolymbari/hotell/cavo-spada-deluxe-och-spa-giannoulis-hotels?productCategoryCode=FlightAndHotel&catalogueItemId=542262&page=priceCalendar&departureAirportCode=ARN&durationGroupCode=0&paxAges=18,18&departureDate=2018-09-29&arrivalAirportCode=CHQ&flightPackageCode=ARNCHQ62%23ARN%232018-09-29%237%23ARNCHQ62

Vid mer frågor kontakta Micke via This is a mailto link

Uppdaterad: 22 APR 2018 13:44 Skribent: Erika Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Vi utbildar och utvecklar vår förening tillsammans med:

RF-SISU Småland


Huvudsponsor för Nybro ski:

Nybro energi 1

Materialsponsor för Nybro Ski:

Logga Pölder Sport

 

Väderstation Nybro 

Väderprognos för Nybro

www.swixschool.com 

 

Besöksräknare unika besök

Postadress:
Nybro Skidklubb - Skidor
Svartbäcksmåla, Box 220
38223 Nybro

Kontakt:
Tel: 0706496920
E-post: info@nybroskidklubb....

Se all info