Gilla oss på Facebook

Vi avancerar in på andra sociala medier för att kunna leverera det senaste som rör klubben i både stort och smått! Gilla Nybro Ski på Facebook!

Vi försöker alltid lägga den viktigaste informationen via vanliga hemsidan, men ibland kommer det sena ändringar eller uppmaningar som idag sprids fortare via övriga sociala grupper som tex Facebook och Twitter.

Det är också ett sätt att marknadsföra klubben med det som händer eller är på gång!

Jag hoppas ni som har Facebook går in och gillar vår sida så får den ett ännu större genomslag.

Om du är inloggad på FB är det bara att söka på Nybro Ski, i annat fall klicka på länken nedan (du får då logga in) och sedan på "Gilla tummen" på sidan så får du alla nyheter direkt på ditt sidflöde.

Välkommen!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:15 Skribent: Anders Ellow
Epost: This is a mailto link

Vi utbildar och utvecklar vår förening tillsammans med SISU Idrottsutbildarna/ Smålandsidrotten