Vill du bli medlem i Nybro Ski?

Gammal eller ung, motionär eller elit, aktiv eller stödjande - alla har plats som medlemmar i Nybro Ski. Vi hoppas att även du vill bli medlem i Nybro Ski.

Avgift för medlemsskap och åkkort

Medlemsavgifter inklusive årskort på spåren i Svartbäcksmåla är:

Ungdom t o m 20 år 200 kr
Vuxen 600 kr
Familj 800 kr
Veteran fr.o.m. 75 år 100 kr
Stödjande medlem utan åkkort 100 kr (eller valfritt belopp däröver)

OBS! Ska man representera Nybro Ski i något lopp t.ex. under Vasaloppsveckan så kan man inte vara stödmedlem.

Klubben har brutet räkenskapsår som börjar 1 aug. Det passar bäst för mitt i vintersäsongen kommer ju annars årsskiftet. Årsmötet brukar vara någon gång i början av september. Medlemsavgift gäller från inbetalningen fram till nästa sommar.

OBS! Åkkort för sponsorer eller övriga innebär inte medlemsskap.

Bli medlem - fyll själv i dina uppgifter

Det enklaste och snabbaste sättet är att du själv fyller i dina/familjens uppgifter på nästa sida och betalar in avgiften till klubbens postgiro 291140-2.

Var noga med att märka inbetalningen med "Medlemsavgift för ...".

Vi behöver ditt namn, adress, födelsedatum samt de fyra sista siffrorna (d v s hela personnumret), telefonnummer, mobilnummer och e-postadress.

Sedan skickar vi ut medlemskorten/åkkorten från mitten av november.

Du kan också kontakta medlemsansvarig

E-postadress

Det är viktigt att ni lämnar e-postadress till klubben för att vi ska kunna skicka information till er och för att ni ska kunna logga in på hemsidan.

Personnummer i klubbens medlemsregister

Om du ska åka något lopp i vasaloppsveckan måste vi också ha hela personnumret för anmälan (olycksfallsförsäkring mm). I det nya system som hela idrotts-sverige nu håller på att anpassa sig till kommer medlemsregister att samköras med postens adressregister och ev adressändringar kommer till klubben automatiskt. Detta kräver också att vi har hela personnumret. Det är inget som vi i klubben har bestämt utan "fått på köpet" när vi nu bytt hemsida och administrativt system.

Åkkort till Svartbäcksmålas skidspår

Som medlem har du säsongskort för skidspåren i Svartbäcksmåla och kan åka utan att betala mer. Om du däremot inte är medlem kan du antingen köpa säsongskort eller betala spåravgift varje gång du åker skidor i Svartbäcksmåla.

Familjemedlemsskap

Om hela familjen ska bli medlemmar - ge klubben uppgifter om var och en - annars får ni inte alla åkkort eller kan logga in på hemsidan.

OBS! Man kan inte ingå i familjemedlemsskap om man är över 20 år eller skriven på en annan adress.

Uppdaterad: 14 SEP 2018 19:11 Skribent: Henrik Andersson
Epost: This is a mailto link

Vi utbildar och utvecklar vår förening tillsammans med SISU Idrottsutbildarna/ Smålandsidrotten

Banner_hemsida_1