Vårt måtto är

Nybro Ski - skidklubben för alla!

I vår skidklubb är alla välkomna, både elitåkare, barn och motionärer. Vi hjälper till och visar vallning, skidteknik och andra praktiska saker kring skidåkningen. En vecka i december har vi träningsläger i Idre för våra medlemmar. Det brukar vara första snökontakten för de flesta, skönt att slippa asfalt och rullskidor.
Konstsnöspåret brukar vara åkbart i slutet av december om kylan kommer som den ska. Normalt brukar den vara åkbar till mars månad.

Svartbäcksmåla, Nybro

Nybro Ski sköter skidspåren, värmestugan, omklädningsrummen och vallaboden i Svartbäcksmåla fritidsområde söder om Nybro. Detta görs helt ideelt av klubbens medlemmar. Det finns ett skidspår på 1500 meter som det läggs konstsnö på och som brukar vara åkbart runt jul och fram till mars månad. Det finns även elljusspår på 2,5 km och 4,5 km samt 5 km och 10 km utan lyse.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:44 Skribent: Gunnar Nyberg

Vi utbildar och utvecklar vår förening tillsammans med SISU Idrottsutbildarna/ Smålandsidrotten

Banner_hemsida_1

Huvudsponsor för Nybro Ski:

Nybro energi 1

Materialsponsor för Nybro Ski:

Väderstation Nybro

Väderprognos för Nybro